Een visie voor de toekomst,
een solide basis voor
groei van generatie op generatie.
 

road.png
IMG_0493.jpeg

Eigenwijze Consultancy staat ervoor om de kritieke en complexe problemen op te lossen waarmee (familie)bedrijven worden geconfronteerd. Onze EigenWijze aanpak is niet alleen wat ons onderscheidt, maar ook wat ons succesvol maakt. Wij bieden een breed scala aan diensten en oplossingen om familiebedrijven te helpen bij het faciliteren van opvolging, verandering, het realiseren van hun visie en het optimaliseren van prestaties en productiviteit van generatie op generatie.

Meer inzicht, overzicht en regie met onze programma's.

01

Strategische planning

Ondersteund door een team van ervaren professionals voldoen onze strategische diensten aan de behoeften van (familie)bedrijven van alle soorten en maten en in diverse sectoren. Daarbij leveren we duurzame verbeteringen met meetbare groei. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Eigenwijze Consultancy jou kan helpen bij het realiseren van succes in de toekomst.

03

Begeleiding NextGen

Welke eigenschappen en vaardigheden heeft de volgende generatie nodig om succesvolle bestuurders, eigenaren en managers te zijn in het familiebedrijf? 

Wij nemen je mee op reis, naar binnen en naar buiten, geven je een kijkje in de keuken bij andere familiebedrijven en bieden je alle tools aan voor inzicht, overzicht en regie.

05

Mediation

Persoonlijke issues opzij zetten en conflicten voorkomen om de beste beslissingen te nemen voor jezelf en het familiebedrijf. Wij leren jou hoe!

02

Leiderschap

Wil je zichzelf goed wakker schudden? Welk type leider ben je en wat heeft je familiebedrijf nodig? Eigenwijze Consultancy is hier om je alle tools te bieden die je nodig hebt om je doelen te bereiken. Onze programma's zijn strategisch ontworpen zodat klanten zinvolle en bruikbare handvatten ontvangen. 

04

Opvolging

Samen een succesvol plan creëren en realiseren dat een soepele transitie naar de volgende generatie realiseert? Wij begeleiden jou als "first gen" in het voorkomen van het zwarte gaat en verbinden jou aan andere "first gen" om te leren, inspireren en motiveren voor de juiste balans in je leven.

Eigenwijze Consultancy heeft ons inmiddels geholpen bij diverse interne coachingstrajecten van medewerkers succesvol geholpen. Een scherpe en snelle analyse, adequate aanpak en professionele rapportage en vervolgens objectieve gesprekken met en goed coachen van medewerkers. Geen twijfel over wie ik de volgende keer vraag hierin te adviseren en begeleiden.

Loko IT en Hallo, Ferry Schrijnewerkers