top of page

Acerca de

IMG_5921_edited.jpg

Let's Work Together

Eigenwijze Consultancy & Evenementen heeft weer stageplekken beschikbaar voor de komende maanden en het komende jaar!
Op het gebied van social media, marketing en sales komen prachtige stageplekken vrij per half augustus, september/oktober. 

 
Is jouw dochter of zoon, een familielid of kennis opzoek naar een leuke eigenwijze stage? Deel dan dit bericht!
 

Algemeen
Je volgt een HBO-opleiding, richting Communicatie, Marketing of Eventmanagement. Als geschikte kandidaat ben je communicatief sterk, pro-actief en verleg je jouw eigen grenzen. Je werkt zelfstandig en georganiseerd en we kunnen met jou lachen! Kortom, jij bent een hoogvlieger en met veel energie, ambitie en een hoop enthousiasme!
 

Social Media / Marketing
Ben jij 24/7 te vinden op social media, ken jij alle ins and outs van de verschillende kanalen en lijkt het jou leuk om de lead te nemen in het creëren van sterke, online brands samen met ons? Dan maken wij graag kennis met jou!
 

Sales
Een essentieel onderdeel van de stage is om klanten te inspireren en hen de waarde van onze diensten & creaties te laten inzien. Naast het binnenhalen van nieuwe sales behandel je de leukste aanvragen van onze klanten. 
Zit verkopen in jouw bloed? Heb jij ervaring met verkopen? Maak jij geen onderscheid tussen warme en koude leads? Ben jij hospitality gericht en heb jij een creatieve, vlotte en proactieve houding? Dán ben jij wellicht geschikt voor deze top stage bij ons! 
 
Ons team heeft 1 gemeenschappelijk doel; onze klanten raken tot in de liezen!
En dus kun jij in aanmerking komen om samen met ons geweldige teamevents & nog veel meer te bedenken, te organiseren en te verkopen!


Interesse en of meer weten?
Stuur een e-mail met cv naar info@eigenwijze-consultancy.nl
t.a.v. Miranda Kruithof en wij nemen contact met je op voor een kennismaking!
 
Meer informatie:
www.eigenwijze-evenementen.nl
www.eigenwijze-consultancy.nl
bottom of page