top of page

Waarom EigenWijze Consultancy

EigenWijze Consultancy is een adviesbureau dat gespecialiseerd is in strategie, governance, human capital en opvolgingsplanning. Onze missie is om organisaties te helpen hun volledige potentieel te benutten en duurzaam succes te bereiken. We doen dit door middel van het leveren van deskundig advies en begeleiding op maat.

 

Onze aanpak is gebaseerd op het begrijpen van de specifieke behoeften en uitdagingen van elke organisatie waarmee we werken. We streven ernaar om diepgaande inzichten te krijgen in de bedrijfscultuur, doelstellingen en het leiderschap van onze klanten, zodat we op maat gemaakte strategieën kunnen ontwikkelen.

 

Wat we doen omvat een breed scala aan diensten. We helpen bij het formuleren van effectieve strategieën om de groei en concurrentiepositie van een organisatie te verbeteren. We adviseren over governancestructuren en processen om de besluitvorming en verantwoording te verbeteren. Onze expertise op het gebied van human capital stelt ons in staat om organisaties te ondersteunen bij het aantrekken, ontwikkelen en behouden van getalenteerde medewerkers. Daarnaast helpen we bij het plannen en begeleiden van opvolgingstrajecten, zodat organisaties een sterke leiderschapsopvolging hebben.

 

Bij Van EigenWijze Consultancy geloven we in een holistische benadering van adviesverlening, waarbij we nauw samenwerken met onze klanten om langetermijnrelaties op te bouwen. We streven naar uitmuntendheid in elk aspect van ons werk en zetten ons in om duurzame waarde te creëren voor de organisaties die we ondersteunen.

 

Vraagstukken waarbij wij u begeleiden, samen met ons team van trusted advisors: 

 • Hoe kan ik mijn onderneming innovatiever en duurzamer maken?

 • Hoe ontwikkel ik een effectieve strategie voor mijn (familie)bedrijf?

 • Welke strategieën zijn er om mijn (familie)bedrijf te laten groeien?

 • Hoe kan ik mijn strategie aanpassen aan veranderende markt omstandigheden?

 • Welke opvolgings strategie moet ik toepassen binnen mijn familiebedrijf?

 • Hoe stel ik een familiestatuut op?

 • Hoe pas ik de juiste governance toe?

Voor al uw zakelijke vraagstukken en meer zijn wij uw sparringpartner, een luisterend oor, steun en toeverlaat maar bovenal zijn wij zeer betrokken, deskundig, onafhankelijk en energieke partners om mee samen te werken. 

Alles begint met een plan en een bron van eigen-wijsheid. De eigen-wijsheid van u en ons samen zorgen voor de juiste techniek, tactiek en mentaliteit om succesvol te ondernemen, dat zie je en bovenal, dat voel je!

Ons DNA

De basis van EigenWijze Consultancy

Dit is ons DNA, ons kompas, de kern in onze samenwerking met u.

 • Whatsapp
 • LinkedIn
 • Instagram
 • Youtube
DNA, Kernwaarden

Onze Kernwaarden

Onze consultancy-diensten zijn gericht op het ondersteunen en adviseren van (vermogende) ondernemers, bestuurders, DGA's en familiebedrijven, bij het ontwikkelen en implementeren van effectieve strategieën, opvolging, governance en menselijk kapitaal management. We werken nauw samen met onze klanten om hun unieke uitdagingen en doelen te begrijpen en op maat gemaakte oplossingen te bieden die passen bij hun specifieke behoeften en situatie. Advies & begeleiding met een missie.

Dit kunnen wij alleen maar doen wanneer wij werken vanuit onze kernwaarden: met een open vizier te werken, geen aannames, geen oordelen. Daarnaast vinden wij het tonen van kwetsbaarheid een kracht. Kwetsbaar durven opstellen of de kwetsbaarheid boven halen en omzetten in kracht. Het tonen van lef, kritisch zijn, eerlijke feedback geven, recht door zee en niet om de hete brei heen draaien. Het werken in teams is elkaar versterken. Wij werken samen met uw team en of samen met ons team van onafhankelijke experts wanneer uw situatie hierom vraagt. Samen komen we verder. Wij faciliteren en zorgen ervoor dat u en uw team alles krijgt aangereikt wat nodig is om zelfstandig verder te gaan. Uiteindelijk willen wij ons aan u verbinden en vragen wij dat ook van u. 

Of u nu behoefte heeft aan hulp bij het ontwikkelen van een effectieve strategie, het verbeteren van uw governance-structuur, het ontwikkelen van een succesieplanning, het samenstellen van een familie statuut of het optimaliseren van uw human capital management, wij hebben de kennis en expertise om u te helpen uw doelen te bereiken en uw organisatie naar het volgende niveau te tillen. 

“Een doorbraak realiseren binnen onze familie, is precies wat wij op dat moment nodig hadden. Wij kunnen nu weer verder, zonder spanningen, in onze gezamenlijke familiestrategie"

Naam bekend, CEO Familiebedrijf NL

Ons Team & Partners

Waar de gedrevenheid begint

bottom of page